Weekendje weg op de Veluwe

Een weekendje weg begint in een fijn verblijf

Heeft u behoefte aan een weekendje weg op de Veluwe? Begin deze dan met het huren van een comfortabel, particulier en betaalbaar vakantiehuis bij Vachome vakantiehuizen. Zo creëert u de beste basis voor uw weekendje weg. Al onze vakantiehuizen zijn op unieke locaties op de Veluwe gevestigd. Dit geeft u uw hele weekend een vakantiegevoel. Benieuwd naar onze vakantiehuizen? Bekijk ons online aanbod, vul het online contactformulier in of bel naar 06-29482689. Een optimaal weekendje weg op de Veluwe begint in een comfortabel verblijf.

Weekendje weg op de Veluwe

Wat is er zoal op de Veluwe te doen?

Een weekend doorbrengen op de Veluwe is een ware minivakantie. Er valt genoeg te beleven. In deze natuurrijke landstreek in Gelderland kunt u ten eerste heerlijk tot rust komen. Wandel of fiets door de prachtige heide of bossen. Of geniet van het zonnetje op uw ruime terras. Een tweede optie is om tijdens uw weekendje weg mooie kunst en architectuur op te zoeken. Denk aan het Kröller Müller Museum, Jachthuis Sint Hubertus en Radio Kootwijk. Tot slot bent u vanuit uw vakantiehuis, gelegen in een kleinschalig Bospark op loopafstand van het idyllische dorpje Otterlo, in no time in Ede, Apeldoorn, Arnhem en Harderwijk. Waar kiest u voor?

Een betaalbaar en comfortabel weekendje weg

Wij zorgen ervoor dat uw minivakantie betaalbaar en comfortabel is. Zo vragen wij geen administratie- of boekingskosten van u. Ook het bedlinnen en de keukendoeken zitten gewoon inbegrepen in de huurprijs. U geniet in een vakantiewoning van ons van een eigen parkeerplaats. Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor maximaal 4 personen. U kunt precies dat huis huren, dat aan al uw wensen voldoet. Wilt u een tuin op het zuiden? Check. Een afgesloten hek om uw kavel, zodat de kinderen en de hond niet weg kunnen lopen? Check. Voor iedereen hebben wij het geschikte vakantiehuis. Vanuit deze basis kunt u genieten van bijvoorbeeld onderstaande uitstapjes:

  • Idyllisch Otterlo bezoeken
  • Fietsen door Nationaal Park De Hoge Veluwe
  • Ontspannen wandelen en fietsen door de natuur
  • Genieten van Passiflorahoeve met vijf vlindertuinen
  • Bezoekje brengen aan Landgoed Planken Wambuis

Boek nu uw weekendje weg op de Veluwe

U begrijpt, uw weekendje weg is pas helemaal compleet als u deze kunt ervaren vanuit een comfortabel en betaalbaar vakantiehuis. Boek nu uw gewenste verblijf. Heeft u vragen? Vul ons online contactformulier in of bel naar 06-29482689. Wij helpen u graag aan de juiste basis voor uw weekendje weg op de Veluwe!

BEL ONS