Weekend weg naar De Hoge Veluwe

Een vakantiepark is de juiste basis voor een weekend weg

Wilt u graag een weekend weg naar De Hoge Veluwe? Huur dan een comfortabel, particulier en betaalbaar vakantiehuis op een vakantiepark op De Hoge Veluwe bij Vachome vakantiehuizen. Dit verblijf vormt de ideale basis voor uw weekend weg. Omdat al onze vakantiehuizen op een vakantiepark op een unieke locaties nabij De Hoge Veluwe zijn gevestigd, geniet u de hele trip van een vakantiegevoel. Wilt u weten wat u zoal bij ons kunt huren? Bekijk ons online aanbod. Voor vragen kunt u ons benaderen via het online contactformulier of telefoonnummer 06-29482689. Wij helpen u graag aan uw ideale weekend weg naar De Hoge Veluwe.

Weekend weg naar De Hoge Veluwe

Wat heeft Nationaal Park De Hoge Veluwe te bieden?

Wilt u tijdens uw weekend weg een bezoekje wilt brengen aan Nationaal Park De Hoge Veluwe? Dan kunt u zich voorbereiden op weekendje vol kunst, natuurschoon en architectuur. Neem het Kröller Müller Museum. Dit tweede huis van Vincent van Gogh bezit de op een na grootste Van Gogh-verzameling ter wereld. Daarnaast kunt u er topstukken aanschouwen van moderne meesters. Een andere bezienswaardigheid in dit mooie stukje Gelderland is het Jachthuis Sint Hubertus, ontworpen door de beroemde architect Hendrikus Petrus Berlage. Naast deze twee attracties mogen de vele wandel- en fietsroutes op De Hoge Veluwe natuurlijk ook niet vergeten worden. Bent u er al uit wat u gaat doen tijdens uw weekendje?

Vanuit welke vakantiewoning wilt u uw weekend weg vieren?

Al onze vakantiewoningen zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Voor iedereen is er wat wils. Sommige verblijven hebben bijvoorbeeld een terras op het zuiden. Maar we hebben ook een verblijf met een hek eromheen. Handig als u kleine kinderen of een hond meeneemt. Het bedlinnen en de keukendoeken zijn inbegrepen in de huurprijs. Administratie- of boekingskosten vragen wij niet van u. Ook geniet u van een eigen parkeerplaats. Om het u nog wat overzichtelijker te maken, sommen wij hier nog enkele leuke uitjes voor u op in het nationale park:

  • Vennen bezoeken
  • Stuifzand bekijken
  • Wandelen door de heide
  • Gratis fietsen door het park
  • Genieten van flora en fauna

Geniet van uw weekend weg naar De Hoge Veluwe op ons vakantiepark

Voor uw weekend weg zijn onze vakantiehuizen de ideale uitvalsbasis. Ze liggen in een kleinschalig vakantiepark, op loopafstand van het idyllische dorpje Otterlo, grenzend aan het natuurrijke park. Boek direct uw ideale verblijf op een vakantiepark op De Hoge Veluwe of benader ons via het online contactformulier of via 06-29482689. Wij stellen onze vakantiewoningen graag beschikbaar voor uw weekend weg naar De Hoge Veluwe!

BEL ONS