Vakantiehuisje voor particulieren huren op de Veluwe

Op zoek naar een vakantiehuisje?

Bent u benieuwd waar u een vakantiehuisje voor particulieren kunt huren op de Veluwe? Maak kennis met Vachome vakantiehuizen. Bij ons kunt u terecht voor een comfortabel, particulier en betaalbaar vakantiehuis. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van vakantiehuizen voor particulieren. Zo liggen onze vakantiehuizen op unieke locaties op de Veluwe. Heerlijk afgelegen, maar tegelijkertijd dichtbij de natuur, architectuur en attracties. Benieuwd? Boek direct uw ideale verblijf, vul ons online contactformulier in of bel naar 06-29482689. Wij helpen u graag met het huren van de perfecte basis voor uw vakantie of weekendje weg.

Op de Veluwe is genoeg te beleven

Een weekend of midweek doorbrengen in deze natuurrijke landstreek in Gelderland is een ware minivakantie. Wij geven u graag enkele tips. Zo kunt heerlijk tot rust komen in de prachtige natuur. Wandel of fiets bijvoorbeeld door de prachtige heide of bossen. Of ontspan volop op uw terras in het zonnetje. U kunt natuurlijk ook vanuit uw vakantiehuisje mooie kunst en architectuur opzoeken. Bezoek het Kröller Müller Museum, aanschouw het indrukwekkende Jachthuis Sint Hubertus of wandel naar Radio Kootwijk. Tot slot kunt u vanuit uw vakantiehuis, gelegen in een kleinschalig Bospark op loopafstand van het idyllische dorpje Otterlo, zeer eenvoudig grote steden als Ede, Apeldoorn, Arnhem en Harderwijk bereiken. Wat gaat u doen vanuit uw vakantieverblijf?

Voor iedereen een vakantiehuisje voor particulieren

Ons uitgangspunt is dat iedereen van een comfortabele en betaalbare vakantie moet kunnen genieten. Dit maken wij mogelijk door geen administratie- of boekingskosten van u te vragen. Ook hoeft u niets extra’s achteraf te betalen voor het bedlinnen en de keukendoeken. Dit zit gewoon inbegrepen in de huurprijs. Naast uw vakantiewoning vindt u een eigen parkeerplaats. Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor maximaal 4 personen. U kunt via ons precies dat verblijf huren, dat aan al uw wensen voldoet. Met een tuin op het zuiden bijvoorbeeld. Of met een omheining, zodat uw (klein)kind(eren) en hond niet kunnen weglopen. Welke wensen heeft u?

Tips voor particulieren

Vanuit ons vakantiehuis kunt u genieten van bijvoorbeeld onderstaande uitstapjes:

  • Wandel door de natuur
  • Bezoek idyllisch Otterlo
  • Fiets door het Nationaal Park
  • Geniet van de Passiflorahoeve
  • Bezoek Landgoed Planken Wambuis

Vakantiehuisje voor particulieren huren op de Veluwe

Vakantiehuisje voor particulieren huren op de Veluwe?

Wenst u een vakantiehuisje voor particulieren te boeken? Neem dan een kijkje in ons aanbod aan vakantiehuizen. Heeft u vragen of specifieke wensen? Vul ons online contactformulier in of bel 06-29482689. Bij Vachome vakantiehuizen kunt u uw ideale vakantiehuisje voor particulieren huren op de Veluwe!

BEL ONS