Vakantie op de Veluwe

De perfecte basis voor uw vakantie

Heeft u behoefte aan een vakantie op de Veluwe? Kies dan voor een mooi vakantiehuis als basis. Bij Vachome vakantiehuizen kunt u particuliere vakantiewoningen voor uw vakantie huren. Al onze vakantiehuizen zijn op unieke locaties op de Veluwe gevestigd. Bent u benieuwd geworden naar ons aanbod? Neem contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 06-29482689. Wij informeren u graag over mogelijkheden voor een vakantie op de Veluwe.

Vakantie op de Veluwe

Wat is er op de Veluwe te beleven?

Wanneer u besluit een vakantiehuis op de Veluwe te huren, gaat er een wereld vol flora en fauna voor u open. Deze overwegend beboste landstreek in Gelderland is de uitgelezen plek om heerlijk tot rust te komen. U hoeft enkel te genieten van de prachtige natuur en de mooie omgeving nabij uw vakantiehuis. Wilt u toch graag wat meer ondernemen tijdens uw vakantie? Ook dan heeft u genoeg te doen in deze regio. Onze vakantiewoningen zijn gesitueerd in een kleinschalig Bospark, op loopafstand van het idyllische dorpje Otterlo. Vanuit hier kunt bijvoorbeeld een bezoekje aan het Kröller Müller Museum brengen. Mag het u wel wat drukker? Dan bent u in no time in Ede, Apeldoorn, Arnhem en Harderwijk. Klinkt zo’n vakantiebesteding u nou niet heerlijk?

Welk verblijf past bij uw vakantie?

Onze vakantiewoningen zijn geschikt voor 1 tot en met 4 personen. Voor iedereen is er een passend verblijf. Wilt u het liefst een terras op het zuiden? Of zoekt u een vakantiehuisje met een omheining, zodat kleine kinderen veilig rond kunnen spelen? Wat u ook wenst, onze huurprijs is inclusief bedlinnen en keukendoeken. Daarnaast geniet u bij elk huisje van een eigen parkeerplaats. Tot slot vragen wij geen administratie- of boekingskosten. Bent u al overtuigd van ons aanbod en de attracties op de Veluwe? Hierbij nog enkele leuke tips:

  • Radio Kootwijk
  • Landgoed Planken Wambuis
  • Nationaal Park De Hoge Veluwe
  • Passiflorahoeve met vijf vlindertuinen
  • Diverse fietsroutes en klompenpaden

Toe aan een vakantie op de Veluwe?

Heeft u inmiddels ook al zo’n zin in de vakantie gekregen? Maak van uw wensen waarheid door alvast een geschikt vakantiehuis te huren. Boek eenvoudig via onze website uw ideale verblijf. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Bel voor direct persoonlijk contact naar 06-29482689. Wij wensen u alvast heel veel plezier toe voor uw vakantie op de Veluwe!

BEL ONS