Particuliere vakantiewoning huren op de Veluwe

Een comfortabele en betaalbare vakantiewoning

Wilt u een particuliere vakantiewoning huren op de Veluwe? Bekijk dan snel het ruime aanbod in vakantiewoningen van Vachome vakantiehuizen. Wij staan bekend om onze comfortabele, particuliere en betaalbare vakantieverblijven. Het voordeel van onze particuliere verhuur, is dat u geen last heeft van rompslomp en halfslachtig werk van een overkoepelend bedrijf. Wij maken uw (mini)vakantie op de Veluwe volledig zorgeloos, ontspannen en comfortabel. Bent u benieuwd? Besluit direct uw ideale vakantieverblijf te huren, vul het online contactformulier in of bel 06-29482689.

Wat valt er te beleven op de Veluwe?

In deze natuurrijke landstreek in Gelderland valt genoeg te beleven. Kom bijvoorbeeld heerlijk tot rust komen in de prachtige natuur. Kies voor wandelen, fietsen of geniet vanaf het terras van uw vakantiewoning volop van het zonnetje. In deze regio kunt u ook mooie kunst en architectuur opzoeken. Het Kröller Müller Museum bijvoorbeeld, Jachthuis Sint Hubertus of Radio Kootwijk. U vindt uw vakantiehuis in een kleinschalig Bospark. Dit park ligt op loopafstand van het idyllische dorpje Otterlo. Maar ook de grotere steden Ede, Apeldoorn, Arnhem en Harderwijk bereikt u in no time. Welk uitje staat op uw planning?

Als u een vakantiewoning wilt huren bij ons

Voor iedereen hebben wij het juiste vakantieverblijf. Elke vakantiehuis is geschikt voor maximaal 4 personen. Ook heeft elke vakantiewoning een eigen parkeerplaats. Het ene huisje heeft een terras op het zuiden, de ander is omheind met een hek. Handig als u kleine kinderen of een hond meeneemt. Wat zijn uw wensen? Via ons online aanbod kunt u direct ontdekken welk vakantiehuis u het meest aanspreekt. Wij rekenen geen administratie- of boekingskosten. Ook hebben wij het bedlinnen en de keukendoeken eenvoudigweg opgenomen in de huurprijs. U begrijpt, dit alles zorgt voor een compleet ontspannen en verzorgde (mini)vakantie. Welk vakantieverblijf wilt u huren? Boek direct of vraag naar meer informatie.

Voordelen van particuliere verhuur

Een vakantiehuis boeken bij een particulier, biedt u vele voordelen, zoals:

  • Lagere prijs
  • Warm welkom
  • Gastvrije benadering
  • Geen dertien in een dozijn
  • Prettig, persoonlijk en snel contact

Particuliere vakantiewoning huren op de Veluwe

Wenst u een particuliere vakantiewoning te huren op de Veluwe?

Bij Vachome vakantiehuizen kunt u uw ideale vakantiewoning huren. Onze verblijven zijn uniek gelegen, volledig verzorgd en mooi ingericht. Heeft u interesse in ons aanbod? Boek direct, vul ons online contactformulier in of bel naar 06-29482689. Uw vakantie begint met een particuliere vakantiewoning huren bij een particulier op de Veluwe!

BEL ONS