Natuurhuisje huren op de Veluwe

Genieten van de natuur op de Veluwe

Wilt u een natuurhuisje huren op de Veluwe? Bekijk dan eens het ruime aanbod van Vachome vakantiehuizen. Bij ons kunt u terecht voor een comfortabel, afgelegen natuurhuisje. Al onze huisjes liggen op unieke locaties, midden in de natuur. Ze zijn te vinden in een bosrijk park, op loopafstand van het pittoreske dorpje Otterlo. Dit dorp grenst aan het Nationaal Park in Gelderland. Bent u benieuwd naar welke huisjes u bij ons kunt huren? Bekijk ons aanbod aan plaats direct een boeking als u weet welk natuurhuisje u wilt huren.

Een natuurhuisje in Otterlo of elders in Nederland

Binnen ons bospark nabij Otterlo vindt u diverse vakantiehuizen. Deze staan alleen niet dicht op elkaar, zoals bij een druk, commercieel bungalowpark. Elk huisje heeft een eigen parkeerplaats en een uniek, riant terras (naar wens op het zuiden). Gaat u op (mini)vakantie met uw (klein)kinderen en/of hond? Dan kunt u kiezen voor onze vakantiewoning met afsluitbare omheining. Zo kan verdwalen in de wijde Veluwse natuur bij het dorp Otterlo voorkomen worden. U kunt in onze verblijven terecht met maximaal 4 personen. Wat onze natuurhuizen verder onderscheidt van grootse bungalowparken, is dat wij geen administratie- of boekingskosten vragen. Ook stellen wij geen aparte rekening op voor het bedlinnen en de keukendoeken. Dat alles is eenvoudigweg inbegrepen in onze lage huurprijs. Wilt u ook vakantie vieren vanuit zo’n huisje? Kijk gerust rond welk vakantieverblijf van ons u het meest aanspreekt.

Als u besluit een natuurhuisje te huren

Een natuurhuis zegt het natuurlijk al: een heerlijk verblijf in de prachtige natuur. U kunt tijdens uw (mini)vakantie vanuit onze vakantiewoning dan ook volop genieten van het omliggende natuurschoon. Wandel over de heide. Ga op ontdekking in de bossen. En laat u verrassen door de mooie flora en fauna in Gelderland. Heeft u interesse in bezienswaardigheden? Denk dan aan het Kröller Müller Museum bij Otterlo, Jachthuis Sint Hubertus en Radio Kootwijk. Of bezoek de nabijgelegen steden Ede, Apeldoorn, Arnhem en Harderwijk. De keus is aan u.

Activiteiten op de Veluwe

Vanuit uw vakantieverblijf kunt u de volgende activiteiten doen:

  • Wandel door eeuwenoude natuur
  • Geniet van bijzondere architectuur
  • Maak een stedentrip in Gelderland
  • Ga op zoek naar de mooiste flora en fauna
  • Geniet van de gezelligheid in idyllische dorpjes

Natuurhuisje huren op de Veluwe

Kom bij ons een natuurhuisje huren op de Veluwe

Wilt u ook een vakantiehuisje huren in de natuur bij ons? Kijk gerust even rond in het aanbod van Vachome vakantiehuizen. Heeft u vragen over onze verblijven in Otterlo of in de rest van Gelderland? Vul ons online contactformulier in of bel naar 06-29482689. Wij helpen u graag uw ideale natuurhuisje te huren in Otterlo op de Veluwe.

BEL ONS