Kleinschalig vakantiepark op de Veluwe

Genieten op de Veluwe

Bent u op zoek naar een kleinschalig vakantiepark op de Veluwe in Gelderland? Maak kennis met Vachome vakantiehuizen. Wij verhuren comfortabele en betaalbare vakantiehuisjes. Ons vakantiepark ligt op een unieke locatie in deze mooie natuurrijke streek in Gelderland. Op loopafstand van het pittoreske dorpje Otterlo, aan de grens van het Nationaal Park. Heeft u behoefte aan een (mini)vakantie in ons kleinschalig bospark? Bekijk direct ons aanbod aan plaats uw boeking. Vul ons online contactformulier in bij vragen. Wij zien u straks graag tegemoet in ons kleinschalig vakantiepark.

Wat ons vakantiepark onderscheidt van andere parken in Gelderland

Wij begrijpen heel goed dat u geen zin heeft in een vakantie op een volgeboekt, druk en toeristisch bungalowpark. U kiest liever voor een kleinschalig bospark. Dit biedt u ware ontspanning, het echte genieten en een comfortabele sfeer. Dat is Vachome vakantiehuizen in een paar woorden samengevat. Onze huizen liggen afgelegen, met allen een eigen parkeerplaats. Neemt u kleine kinderen en een hond mee? Dan kunt u zelfs kiezen voor een vakantiehuis met een afsluitbaar hek. Wat ons verder onderscheidt van de grotere vakantieparken, is dat wij geen administratie- of boekingskosten vragen. Ook vragen wij geen extra kosten voor het bedlinnen en de keukendoeken. Deze zitten eenvoudigweg in de lage huurprijs inbegrepen. Kijk gerust welk vakantiehuisje u het meest aanspreekt en boek direct.

Bezienswaardigheden nabij ons kleinschalig vakantiepark

Er is van alles te beleven in dit mooie stukje Gelderland. Bezoek het Kröller Müller Museum. Wandel langs Jachthuis Sint Hubertus. Of fiets naar Radio Kootwijk. Wilt u tijdens uw (mini)vakantie lekker gaan shoppen? Dan bereikt u in no time Ede, Apeldoorn, Arnhem en Harderwijk. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor optimale ontspanning. Veel van onze vakantiehuizen, geschikt voor maximaal 4 personen, hebben een terras op het zuiden. Lekker niks doen, rustig met een boekje en een drankje, volop van het zonnetje genieten. Wat u ook wenst, bij Vachome vakantieparken kan het allemaal. Wat kiest u?

Wat u zoal kunt doen op de Veluwe

Deze mooie Gelderse regio heeft u onder andere het volgende te bieden:

  • Heide
  • Bossen
  • Architectuur
  • Flora en fauna
  • Idyllische dorpjes

Kleinschalig vakantiepark op de Veluwe

Boek nu bij uw kleinschalig vakantiepark op de Veluwe

Heeft u interesse in een comfortabele, rustige en betaalbare vakantie in Gelderland? Boek dan een vakantiehuisje bij Vachome vakantiehuizen. Heeft u vragen of specifieke wensen? Vul dan ons online contactformulier in of bel naar telefoonnummer 06-29482689. Wij zien u graag tegemoet ons in kleinschalig vakantiepark op de Veluwe in Gelderland!

BEL ONS