Bungalowpark op de Veluwe

Vakantie vieren vanuit een bungalowpark in Gelderland

Bent u op zoek naar een bungalowpark op de Veluwe in Gelderland? Overweeg eens een particuliere vakantiewoning van Vachome vakantiehuizen te huren in Otterlo of ergens anders op de Veluwe. Onze vakantiewoningen zijn gesitueerd in een kleinschalig Bospark. Op loopafstand van dit bungalowpark vindt u het idyllische dorpje Otterlo. Hieraan grenst het Nationaal Park op de Veluwe. Is dit waar u naar op zoek bent? Boek direct, neem contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 06-29482689. U kunt ook bij ons terecht voor informatie over andere bungalowparken in Gelderland. Bij ons geniet u straks  van een heerlijke vakantie op een bungalowpark op de Veluwe in de provincie Gelderland.

Belevenissen op de Veluwe

Wanneer u een vakantiehuis op de Veluwe huurt, gaat er een wereld vol flora en fauna voor u open. In deze overwegend beboste landstreek in Gelderland kunt u heerlijk tot rust komen. Er is voldoende natuur om volledig te kunnen ontspannen. Houdt u juist van een vakantie waar van alles ondernomen kan worden? Bezoek dan vanuit ons bungalowpark de regio. Bezoek bijvoorbeeld het Kröller Müller Museum, Jachthuis Sint Hubertus, Radio Kootwijk of een van de vele andere bezienswaardigheden in Gelderland. Bent u graag in de wat grotere steden? Dan bent u vanuit uw vakantiewoning in no time in Ede, Apeldoorn, Arnhem en Harderwijk. Kortom, er is genoeg te beleven in deze mooie streek.

De bungalows op ons bungalowpark

Alle verblijven in het Bospark in Otterlo zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Omdat wij een ruim aanbod aan vakantiewoningen aanbieden, zit er voor iedereen een ideaal huisje tussen. Zo zijn er vele met een terras op het zuiden. Kijk gerust eens rond in ons online aanbod. Een ander voordeel van onze vakantiehuisjes is dat u een eigen parkeerplaats heeft. Verder is onze huurprijs inclusief bedlinnen en keukendoeken. Dat scheelt u weer extra, onverwachte kosten achteraf. Tot slot rekenen wij geen administratie- of boekingskosten. Bent u al overtuigd van onze aanpak? Boek snel uw ideale bungalow.

Tips voor op de Veluwe

Hierbij nog enkele leuke tips voor wat u in de ruime regio kunt doen:

  • Fiets of wandel door Nationaal Park De Hoge Veluwe
  • Geniet van de Passiflorahoeve met vijf vlindertuinen
  • Bezoek Landgoed Planken Wambuis
  • Wandel door de mooie natuur
  • Bezoek pittoresk Otterlo

Bungalowpark op de Veluwe

Boek nu bij ons bungalowpark op de Veluwe in Gelderland

Op ons bungalowpark vindt u uw ideale vakantieverblijf voor een leuke (mid)week of weekendtrip. Boek direct via onze website of neem contact met ons op als u vragen heeft. Vul ons online contactformulier in of bel naar 06-29482689. Wij zien u graag tegemoet in Gelderland op ons bungalowpark op de Veluwe!

BEL ONS